Cukroví už bylo dosti, pojďme si pro bábovkové radosti .
Kdo by neměl rád štrůdl od maminky nebo babičky, to je slast. Nechal jsem se tedy touto pochoutkou inspirovat a přetavil ji do podoby bábovky.
Jablka jsou v našich končinách jedním z nejoblíbenějších druhů ovoce, navíc jejich využití je rozmanité. Obsahují spoustu vitamínů a minerálů, ale také pektin, což je rozpustná forma vlákniny, která dokáže zajistit snadnou stravitelnost a vysokou sytost. I tak Vám ale nezaručím, že by Vám stačil jen jeden kousek mé Jablečné bábovky.
Její skvělou chuť podtrhnou nejen jablka a jablečný džus, ale také skořice a skořicový cukr. A nesmím zapomenout na trochu rumu, protože ten tomu dá ten pravý šmrnc.
Objednejte si ji již dnes na https://www.zdendovydobroty.cz/zdendova-jablecna-babovka/.